Gran Canaria  Kanariøyene - Spania

 

Gran Canaria, en av Kanariøyene ligger i Atlanterhavet 210 km fra nordvestkysten av Afrika og tilhører Spania.  Den ligger sydøst for Tenerife og vest for Fuerteventura.  Øya er av vulkanisk opprinnelse med mange krater, høye fjell og dype dalganger.

De første innbyggerne kom sannsynligvis allerede 500 år f.kr.  De opprinnelige kanarierne, ”Canarios” kalte øya Tamarán.  Den ble invadert av Spania allerede under det 12. århundre.  Gran Canaria har et flateinnhold på 1.560 km², og det høyeste fjellet er 1.949 m. (Pico de Las Nieves) Øya har en rund form med en diameter på ca. 50 km.

Øya har et innbyggertall på 820.257 (år 2005) hvorav 378.628 bor i hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria. Las Palmas de Gran Canaria er den største byen å Kanariøyene, og likeledes hovedstaden for provinsen Las Palmas, og dermed en av de to hovedsteder for den autonome regionen Kanariøyene, sammen med Santa Cruz de Tenerife.  ~Wikipedia

Map of Club Vista Serena in Gran Canaria

Maspalomas…er det riktige valg for deg!
Maspalomas er et populært feriemål beliggende på sydsiden av Gran Canaria, like ved Playa del Inglés og hjemsted for Club Vista Serena!  Maspalomas har den fineste stranden på øya, 6 km lang og med gylden sand.  Maspalomas er avdelt fra Playa del Inglés gjennom et bølgende hav av sandynder, som er et beskyttet område for sjeldne arter av flora og fauna.  Langs strandpromenaden som strekker seg til Playa del Inglés finnes barer, butikker, restauranter og underholdning mellom luksushotell og villaområder.  Maspalomas har også en spennende badepark, og i nærheten finnes forskjellige attraksjoner med tivoliparker, naturparker, golfbaner og temaparker samt akvarium - http://www.wordtravels.com

Maspalomas har alt som skal til for at ferien din skal bli uforglemmelig, fra shopping til restauranter, fra de vakreste strender til spennende opplevelser på sjøen, fra sport og aktiviteter gjennom dagen til et turbulent sprudlende natteliv ut i de små timer.  Enten du vil ha en fredlig golfferie, ta en ridetur på kamelryggen, bli med på jeep safari, dra på båttur eller tilbringe dagen ved bassenget og bare nyte det deilige været – Maspalomas har det hele!

Siden du befinner deg på denne vakre øya, anbefaler vi deg å ta noen turer for å beskue dens severdigheter.  Besøk hovedstaden, Las Palmas de Gran Canaria og ta en spasertur på den lange strandpromenaden ved Canteras-stranden. Besøk øyas skytshelgen – Pinjemadonnaen i basilikaen i Teror eller ta en tur til den pittoreske landsbyen Mogán, vårt lille Venedig, og sist, men ikke minst – ta en tur til midten av øya til Roque Nublo, og det høyeste punktet på øya, Pico del Pozo de las Nieves, som ligger 1.949 m over havet.

Gran Canaria nyter godt av et vårlig klima hele året.  Uten tvil har øya et av verdens beste klimaforhold.  Sjøen holder også en behagelig temperatur.  Alt dette, sammen med solen som nesten alltid lyser på den asurblåe himmelen, gir deg nok av muligheter til å få mye ut av feriedagene, enten du tilbringer dagen på stranden, ved bassenget, driver sport, drar på tur eller driver med andre utendørsaktiviteter.

Kom til oss på Club Vista Serena i Maspalomas på Gran Canaria, og nyt ferielivets glade dager!

 
Club Vista Serena - Maspalomas - Gran Canaria Deutsch Norsk English Español